Hoe schrijf ik tijd in een project?

Binnen een projectactie waar uren voor geschreven zijn, kunt u tijd schrijven. Wanneer u in CuBus uren wilt registreren, dan kunt u dit doen op een project. Om dit te doen, gaat u naar Personeel > Mijn urenregistratie.

Hier staan de volgende opties:

1. Datum:

Dit is datum waarop u uren schrijft.

Is dit een datum anders dan vandaag, dan moet u hem zelf veranderen.

1. Week:

Hier vindt u het weeknummer.

1. Totaal:

Hier vindt u het totaal van

1. Type:

Hier kunt u kiezen wat voor uren registratie is:

1. Projecten
  2. Support
  3. Verkoop
  4. Afwezigheid
  5. Reistijd
  6. Overig.

Vervolgens kunt selecteren welk project het op gaat.

1. Projectstap:

Als u een project heeft gekozen, kunt u hier de juiste projectstap selecteren.

1. Projectactie:

Wanneer u een projectstap heeft gekozen, kunt u hier een projectactie selecteren.

1. Uren:

Dit veld wordt automatisch berekent, wanneer u de start en eindtijd invoert.

1. Beschrijving:

Geef deze registratie een beschrijving. (Dit veld is verplicht.)

1. Facturabel:

Is deze registratie facturabel?

1. Factureerbaar
  2. Niet factureerbaar
  3. Vooruit gefactureerd

Daarnaast ziet u twee plusjes staan.

Wanneer u op een plusje klikt opent een klein menu.

1. Tijd

Bij starttijd kun je ervoor kiezen deze te selecteren aan de hand van een klokwijzer, dit doe je door op de grijze tijd te klikken, anders kun je de starttijd invoeren in het veld ernaast.

Dit is hetzelfde bij Eindtijd.

1. Kilometers

Als u al deze instellingen heeft ingevuld, klikt op Opslaan.

Vervolgens wordt de registratie geplaatst in het overzicht. Hier vindt u alle registraties van de hele week.